Geräte und Zubehör
Tomat tart tatin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 stykker
Zutaten
Dej
-
hvedemel200 g
-
smør, usaltet skåret mindre i stykker100 g
-
vand iskold65 g
-
salt½ teske
-
tomat enhver type (f.eks. kirsebær, oksekød, blomme...)350 g
-
olivenolie til smøring
Topping og færdiggørelse af tærte tatin
-
farin30 g
-
basilikumblade6
-
oregano, tørret1 teske
-
olivenolie20 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
fed hvidløg1
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
sennep1 spsk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
164 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
934 kJ /
223 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nærende mad til hele familien
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Svampebolognese med courgette-nudler
Keine Bewertungen
Græskartærte
Keine Bewertungen
Tortilla med courgette og falafler
25 Std. 30 Min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Spicy aubergine med bulgur
Keine Bewertungen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Keine Bewertungen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Galette med ost og tofudressing
Keine Bewertungen
Quesadillas med chilichutney
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen