Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g wody
- 4 jajka
- 1 puszka tuńczyka, w oleju, odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)
-
100
g śmietany, 18% tłuszczu
oder 100 g jogurtu naturalnego, gęstego - 1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 729.3 kJ / 174.3 kcal
- Eiweiß
- 16.5 g
- Kohlenhydrate
- 1.8 g
- Fett
- 11.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.5 g
- Ballaststoffe
- 0.2 g
- Natrium
- 504.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasta z makreli wędzonej
20 min.
Pasta śródziemnomorska
15 min.
Pasta z serka z rzodkiewką
5min
Pasta z łososia
5min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z tuńczyka
20 min.
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min.
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Wiosenny twarożek
5min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min.
Pasta jajeczna z awokado
35 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min