Geräte und Zubehör
Homemade Chicken Stock
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
482.7 mg
Eiweiß
21.8 g
Brennwert
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
O Canada
20 Rezepte
Kanada
Kanada
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Cooking White Rice
25 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Basic Chicken Stock
1 h 10 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 h 30 min
Crispy Roast Pork Belly
4 h 25 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 h 30 min
Sous-vide Steak
1 h 30 min
Fish stock
35 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Chocolate ice cream
12 h