Quince Tart
TM6 TM5

Quince Tart

4.4 ( 5 Bewertungen )

Zutaten

Pastry

  • 150 g sugar
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 200 g unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing
  • 1 medium egg
  • 1 egg yolk from medium egg
  • 1 pinch fine sea salt
  • 400 g plain flour
  • 1 Tbsp baking powder

Filling

  • 700 g quince paste cut in pieces (see tip)
  • 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)

Assembly

  • 1 egg white for brushing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
824 kcal / 3448 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
29 g
Kohlenhydrate
134 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte