Geräte und Zubehör
Egg med spinat og bacon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
olivenolje10 g
-
bacon terninger80 g
-
spinatblader, ferske80 g
-
estragon, fersk bare blader2 - 3 kvister
-
melk30 g
-
egg, medium8
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
vann700 g
-
brød ristet6 skiver
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Eiweiß
14.2 g
Brennwert
1101 kJ /
263 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Start dagen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 Min
Havregrøt med tomat og basilikum
Keine Bewertungen
Havregrøt med avokado og egg
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Chiapudding med appelsin og mango
Keine Bewertungen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Keine Bewertungen
Veganske frokostpølser
Keine Bewertungen
Vegansk eggerøre
Keine Bewertungen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Keine Bewertungen
Bakte bønner
Keine Bewertungen
Hverdagsproteinshake
Keine Bewertungen