Geräte und Zubehör
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 14 Std. 30 Min
15 pieces
Zutaten
Raspberry Confit
-
fresh raspberries340 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pectin powder¾ tsp
-
sugar30 g
Almond Cake
-
almond paste softened170 g
-
butter, unsalted diced, room temperature170 g
-
sugar170 g
-
almond flour130 g
-
sour cream170 g
-
eggs, large3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
cold water to cover
-
170 g white chocolate, Valrhona Ivoire 35% (see Tip)white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)170 g
-
whole milk60 g
-
whipping cream divided455 g
-
vanilla pod1
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
4 ½ sheets gelatin, silver gradegelatin powder, unflavoured1 tbsp
-
water6 tbsp
-
sugar170 g
-
glucose syrup (see Tip)2 tsp
-
whipping cream155 g
-
155 g white chocolate, Valrhona Ivoire 35% (see Tip)white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)155 g
-
red food colouring gel, to desired tint1 - 3 tsp
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
155 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
2473 kJ /
591 kcal
Fett
42 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Cantonese Custard Lava Mooncake
Keine Bewertungen
Hash Browns
20 Min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1 Std. 30 Min
Chocolate Eggs
2 Std. 15 Min
Beer Cheese
15 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10 Std. 55 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Chai latte ice cream
15 Std.
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 Std. 20 Min
Caramel Éclairs
2 Std. 25 Min
Candy Cane Cookies
1 Std. 45 Min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min