Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g ulei vegetal
- 300 g legume (ex. țelină, morcovi, praz), tăiate bucăți (vezi recomandarea)
- 1 cățel de usturoi
- 100 g ceapă, tăiată în optimi
- 50 g pastă de roșii
- 4 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. salvie, rozmarin), doar frunzele (vezi recomandarea)
- 100 g sare grunjoasă
- 30 g vin roșu
- 1 foaie de dafin, uscată
- 300 g carne tocată de vită, desfăcută bucăți
- Nährwerte
- pro 400 grame
- Brennwert
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiweiß
- 65 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 90 g
- gesättigte Fettsäuren
- 27 g
- Ballaststoffe
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ragù de vită cu paste
30min
Lasagne cu pui și ciuperci
1h 55 min
Pui cu lămâie și usturoi
30min
Saleuri crocante cu semințe, bacon și brânză
35min
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
50min
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Fleică de porc cu ceapă verde
1 Std. 10 Min
Mocktail Galapagos
Keine Bewertungen
Ceai cu cardamom și gheață
Keine Bewertungen
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
Keine Bewertungen
Submarine cu chifteluțe
55min
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Keine Bewertungen