
Geräte und Zubehör
Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
White Bread
-
water8 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces, plus extra, melted, to grease and brush2 ½ oz
-
bread flour plus extra to dust17 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Spinach Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
garlic clove1
-
cashews, roasted, unsalted2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salad greens
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, zucchini, yellow pepper, olives)
-
eggs hardboiled, sliced1 - 2
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
669 kcal /
2801 kJ
Eiweiß
17 g
Fett
38 g
Kohlenhydrate
64 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Natrium
506 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Jackfruit nuggets
1 h 40 min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 h 5 min
Green Garlic Spread
10 min
Coconut Butter
5 min
Almond Butter and Jam Ice Cream Sandwiches
1 h
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2 h 40 min
Creamy Fruity Gelatins
7 h 30 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Kids Chocolate Carrot Muffins
40 min
Pancakes and Waffles
40 min