Geräte und Zubehör
Kinoa ve Meksika Fasulyeli Vegan Burger Köftesi
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsiyon
Zutaten
-
su1200 g
-
tuz1 ½ tk
-
beyaz kinoa100 g
-
keten tohumu, toz1 yk
-
su3 yk
-
badem45 g
-
yulaf ezmesi45 g
-
soğan30 g
-
sarımsak2 diş
-
konserve Meksika fasulyesi süzdürülmüş ve durulanmış230 - 250 g
-
domates salçasıbiber salçası25 g
-
zeytinyağı1 yk
-
baharat karışımı (kırmızı biber, karabiber, muskat tozu, kimyon, kişniş vs..)2 - 3 tk
-
sıvı yağ2 - 3 yk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
19 g
Brennwert
1338 kJ /
320 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Tarifler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 Min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 Min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Glütensiz Kabartma Tozu
5 Min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6 Std. 15 Min
Vegan Burger
1 Std. 10 Min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 Min
Glütensiz Pandispanya
1 Std. 30 Min
Kakaolu ve Karışık Kuruyemişli Glütensiz Kek
1 Std. 10 Min
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40 Min