
Geräte und Zubehör
Scalloped Potatoes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter cubed, plus extra to grease1 oz
-
lemon1
-
water to fill bowl halfway
-
russet potatoes (approx. 4.5 lb), scrubbed7
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
heavy cream6 ½ oz
-
chicken broth2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
non-stick cooking spray
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
341 kcal /
1427 kJ
Eiweiß
8 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
49 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
253 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Spring Into Easter
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Biscuits and Gravy
40 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Deviled Eggs
20 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Strawberry Shortcakes
45 Min