Beef Pot Pies
TM6 TM5

Beef Pot Pies

4.4 (25 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 sprig rosemary
  • 25 oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.)
  • 6 oz shallots, halved
  • 4 oz carrots, sliced (¼ in.)
  • 4 oz celery, sliced (½ in.)
  • 1 ½ oz butter, cut into pieces
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 6 oz cremini mushrooms, quartered
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 oz frozen peas, thawed

Pastry Dough

  • 10 oz all-purpose flour
  • 4 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
  • 3 large eggs, divided
  • ½ tsp salt
  • 2 tbsp ice water

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3067 kJ / 733 kcal
Eiweiß
39 g
Kohlenhydrate
52 g
Fett
41 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Ballaststoffe
5 g
Natrium
973 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte