Geräte und Zubehör
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Chorizo meatballs
-
pork mince500 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
cayenne pepper (optional)¼ tsp
Potato stew
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
olive oil20 g
-
water400 g
-
tomato paste140 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
7476.6 mg
Eiweiß
138.2 g
Brennwert
7629.7 kJ /
1816.6 kcal
Fett
78.6 g
Ballaststoffe
42.6 g
gesättigte Fettsäuren
24.3 g
Kohlenhydrate
114.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.