Geräte und Zubehör
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
669 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
636 kJ /
152 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All Things Eggs
12 Rezepte
USA
USA
Welcome Service - Experience TM7™
35 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Green Shakshuka
40 Min
White Bean and Pumpkin Soup
35 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Lemon Ginger Morning Elixir
45 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Tomatillo Avocado Guacamole
10 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Persian Chicken and Rice
1 Std. 35 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min