Geräte und Zubehör
Beef Stroganoff
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)600 g
-
freshly ground pepper2 pinch
-
salt1 tsp
-
onions cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
water30 g
-
cornstarch10 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
English mustard or other strong mustard e.g. Dijon1 tsp
-
cream200 g
-
pickled gherkins (optional) cut in strips50 g
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
36 g
Brennwert
1871 kJ /
449 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Chilli con carne
40 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Boiled eggs
20 Min
Mashed potatoes
50 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Steamed rice
25 Min
Chocolate cake
45 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Versatile smooth soup
45 Min