Vegetable Stock Base
TM6 TM5

Vegetable Stock Base

4.7 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz fresh parsley (leaves and tender stems)
    oder 1 tsp dried parsley
  • 1 dried bay leaf
  • 2 tbsp fresh oregano
    oder 2 tsp dried oregano
  • 1 tbsp fresh thyme (leaves only)
    oder 1 tsp dried thyme
  • 8 oz carrots, in pieces (2 in.)
  • 5 oz tomatoes, halved
  • 4 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 4 oz onions, quartered
  • 4 oz cremini mushrooms
  • 3 oz potatoes, cubed (2 in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 tsp dehydrated onions
  • 1 tsp dehydrated garlic
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 6 tbsp nutritional yeast
  • 4 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
  • 2 tbsp salt

Nährwerte
pro 1 oz
Brennwert
126.8 kJ / 30.3 kcal
Eiweiß
1.4 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Fett
0.9 g
Ballaststoffe
0.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte