Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)
-
1 ½
yk balık sosu
oder 2 adet ançüez, süzdürülmüş -
2
tk susam yağı
oder 4 tk sızma zeytinyağı - 7 - 8 dal dereotu yaprağı
- 500 g su
- 1 portakalın kabuğu, turuncu kısımları
-
600 - 700
g taze tane mısır (5-6 mısır koçanından)
oder 600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüş - 2 tk tuz
- 1 portakalın suyu
- 400 g karışık sebze, dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)
- 40 g tereyağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiweiß
- 26 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55min
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5h 30min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min
Donmuş Meyve Püresi 2
Keine Bewertungen
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40 min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Cheesecake (Pişmeyen)
5h 30min