
Geräte und Zubehör
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
30 pieces
Zutaten
Achta Cream
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
cornflour20 g
-
plain flour20 g
-
water190 g
-
milk powder40 g
-
vanilla sugar, homemade20 g
-
single cream150 g
Qatayef Dough
-
milk400 g
-
plain flour100 g
-
fine semolina (see tip)100 g
-
baking powder5 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt1 pinch
Honey Syrup
-
lemon juice (approx. 1 lemon)20 g
-
honey50 g
-
caster sugar50 g
-
water100 g
Serving
-
rapeseed oil10 g
-
rose water2 Tbsp
-
orange blossom water2 Tbsp
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
90 kcal /
383 kJ
Eiweiß
2 g
Fett
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lebanese cuisine
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 Min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 Std. 50 Min
Gozleme
1 Std. 15 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Tropical Cocktail
10 Min
Mini Hamburgers
4 Std. 5 Min