Beef Empanadas
TM6 TM5

Beef Empanadas

4.3 ( 43 Bewertungen )

Zutaten

Pastry

  • 1 tsp salt
  • 2 ½ oz vegetable shortening
  • 13 oz all-purpose flour
  • 6 - 6 ½ oz warm water divided

Beef filling

  • 19 ½ oz flank steak semi-frozen, thinly sliced, divided
  • 3 oz pitted black olives
  • 4 oz red bell pepper de-seeded and de-stemmed
  • 2 oz white onion cut into pieces
  • ½ oz olive oil
  • 5 oz fresh Roma tomatoes quartered
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp ground cumin
  • ¼ tsp oregano
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Assembly

  • all-purpose flour to dust
  • 1 large egg beaten for egg wash

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
268 kcal / 1121 kJ
Eiweiß
14 g
Fett
12 g
Kohlenhydrate
26 g
Ballaststoffe
1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte