Geräte und Zubehör
Balkabaklı Peynirli Makarna
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
Çedar peyniri parçalara bölünmüş200 g
-
su800 g
-
400 g bal kabağı, küp küp kesilmişkestane kabağı küp küp kesilmiş (1 cm)400 g
-
macaroni makarna350 g
-
un40 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş40 g
-
süt400 g
-
tuz damak tadına göre½ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ tk
-
muskat, toz2 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
18.9 g
Brennwert
2001 kJ /
478 kcal
Fett
19.1 g
Kohlenhydrate
57.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Pirinç Salatası
1 Std.
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min