Geräte und Zubehör
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
480 g
Zutaten
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
közlenmiş kırmızı biber soyulmuş, suyu süzülmüş280 g
-
maydanoz yaprağı, taze25 - 30 g
-
kaju fıstığı80 g
-
diş sarımsak1
-
zeytinyağı30 g
-
tuz½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 480 g
Natrium
1888.1 mg
Eiweiß
36.3 g
Brennwert
4204 kJ /
1004.8 kcal
Fett
78.8 g
Ballaststoffe
9.5 g
gesättigte Fettsäuren
18.6 g
Kohlenhydrate
45.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Makarnalar ve soslar
22 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Bearnez Sos
15 Min
İtalyan Baharat Karışımı
15 Min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
73 Std.
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 Min