Geräte und Zubehör
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
12 pieces
Zutaten
Hoisin Sauce
-
garlic cloves2
-
soy sauce150 g
-
smooth peanut butter150 g
-
dark brown sugar80 g
-
brown rice vinegar40 g
-
sesame oil50 g
-
Chinese five spice powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Bao Buns
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting250 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk1 Tbsp
-
water1625 g
-
groundnut oil for greasing
Assembly
-
garlic clove1
-
spring onions 2 cut in 3 pieces, 3 sliced in thin batons (3 cm)5
-
sesame oil30 g
-
soy sauce20 g
-
leftover roast lamb chicken, pork or beef, cut in pieces300 - 400 g
-
spring onions sliced in thin batons (3 cm)3
-
cucumber sliced in thin batons (3 cm)½
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
sesame seeds for garnishing
-
fresh red chilli sliced (5 mm)1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
11.9 g
Brennwert
923 kJ /
220 kcal
Fett
8.7 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Waste
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 Std.
Pretzels
1 Std.
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Satay Turkey Skewers
45 Min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 Std. 50 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Vegetarian Sausage Rolls
40 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.