Porçini Mantarlı Tagliatelle
TM31 TM5 TM6

Porçini Mantarlı Tagliatelle

4.3 (9 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
  • 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
  • 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
  • 100 g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
    oder 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
  • 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
  • 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
  • 1200 g su
  • 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
  • 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre

Nährwerte
pro 1 porsiyon
Brennwert
1659 kJ / 396 kcal
Eiweiß
11 g
Kohlenhydrate
54 g
Fett
13 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte