Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
oder 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiweiß
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 13 g
Alternative Rezepte
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15 min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Keine Bewertungen
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 min
Pastırmalı Patates Salatası
45 min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Sebzeli Tavuk
45 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Kabak Tatlısı
7 godz.
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min