Geräte und Zubehör
Haşlanmış Pirinç
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (optional)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsiyon
Eiweiß
21 g
Brennwert
5325 kJ /
1272 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
240 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Doğranmış sarımsak
10 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 Min
Somon Tartar
10 Min
Sabayon
15 Min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Çilekli Yulaf Lapası
20 Min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 Std. 35 Min