Geräte und Zubehör
Chickpea soup (Revithia)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12 g
Brennwert
1054 kJ /
251 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 Std.
Campari Cocktail
Keine Bewertungen
Miso Soup
40 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Mayonnaise
5 Min