Geräte und Zubehör
Onion Tarte Flambée
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt¼ tsp
-
sour cream150 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onions halved or quartered to fit into feeder200 g
-
red onions halved or quartered to fit into feeder200 g
-
fresh chives chopped, to serve30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Fougasse
2 Std.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Crème brûlée
7 Std.
Wine Salts
22 Std. 55 Min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Lupin with broad bean salad
45 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Lychee Sorbet with Vodka
8 Std. 15 Min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 Std. 20 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Mick's ciabatta rolls
21 Std. 20 Min