Geräte und Zubehör
Almond briouats with honey and sesame seeds
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std.
40 pieces
Zutaten
Almond paste filling
-
blanched almond250 g
-
sugar80 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 pinch
-
butter, unsalted softened30 g
-
orange flower water1 tbsp
Folding and frying briouats
-
filo pastry cut in strips (36 cm x 6 cm)250 g
-
unsalted butter melted50 g
-
egg yolk lightly whisked1
-
vegetable oil for frying
-
honey300 g
-
orange flower water½ tbsp
-
sesame seeds, toasted2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pieces
Eiweiß
2 g
Brennwert
494 kJ /
118 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Moroccan Street Food
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Lassi
5 Min
Egg-Free Mayonnaise
10 Min
Caramel Flan (No-Bake)
3 Std. 15 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Kreem-B-Tween
14 Std.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Gazelle horns
1 Std.
Speedy Bassara
25 Min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 Std.
Prune Jam
55 Min