Geräte und Zubehör
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 porcje
Zutaten
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porcję
Natrium
15 mg
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
1562 kJ /
373.3 kcal
Fett
26.6 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
FONDUE
10 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Mleczne cukierki
2 Std. 5 Min
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4 Std. 30 Min
Babeczki z płynnym karmelem
25 Min
Lemoniada brazylijska
10 Min
Granita truskawkowa
15 Min
Granita w cytrynie
5 Std. 25 Min
Kardamonowa panna cotta z różanym syropem
3 Std. 40 Min
Fondue z masła orzechowego z owocami
20 Min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 Min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25 Min
Makaroniki z herbatą matcha
2 Std.
Granita grejpfrutowa z rumem
10 Min