Geräte und Zubehör
Sausage and pea risotto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage200 g
-
bacon cubes150 g
-
tomato purée10 g
-
white wine50 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tbsp
-
water850 g
-
frozen green peas thawed150 g
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
23.2 g
Brennwert
2586.8 kJ /
618.3 kcal
Fett
32.8 g
Kohlenhydrate
55.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 Std. 50 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Baked chicken pizzaiola
55 Min