Geräte und Zubehör
Seafood Tofu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 pieces
Zutaten
-
cooking oil for greasing
-
carrot20 g
-
spring onion20 g
-
fresh coriander leaves and stems10 g
-
fresh prawns shelled and deveined135 g
-
tapioca starch1 tbsp
-
egg white (see tips)1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
corn starch plus extra for coating1 tbsp
-
tofu egg135 g
-
egg beaten20 g
-
water1000 g
-
cooking oil100 g
-
corn starch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 pieces
Natrium
2089 mg
Eiweiß
39.3 g
Brennwert
3399.1 kJ /
812.4 kcal
Fett
65.9 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nester TM7
30 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Keine Bewertungen
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Onsen Eggs
50 Min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Mango pudding
12 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Soy Sauce Prawns
30 Min