Geräte und Zubehör
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Zubereitung 35 Min
Gesamt 13 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
215.2 mg
Eiweiß
9.6 g
Brennwert
4472.9 kJ /
1069 kcal
Fett
88.6 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
31.7 g
Kohlenhydrate
72.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Chunky Guacamole
10 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Bread pastry
55 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Bucatini amatriciana
45 min
Spiced hot cider
20 min