Geräte und Zubehör
Salted Egg Yolk Custard Buns
Zubereitung 30 Min
Gesamt 25 Std.
25 pieces
Zutaten
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
320.7 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
555.6 kJ /
132.8 kcal
Fett
6.1 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Traditional Mooncake
2 Std. 15 Min
Walnut Mooncake
1 Std. 10 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
40 Min
Flower Pot Egg Pudding
3 Std. 15 Min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min