Geräte und Zubehör
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
6994.2 mg
Eiweiß
37.8 g
Brennwert
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Browned Pork Rice
Keine Bewertungen
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Mussels Mariniere
25 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min