Geräte und Zubehör
Dadel- en Haverdrank
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 glazen
Zutaten
-
dadels, ontpit50 g
-
water1500 g
-
havervlokken30 g
-
zonnebloemolie1 tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 glazen
Natrium
208.8 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1279.7 kJ /
305.9 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
57.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Pompoen Chai Latte
20 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen