Geräte und Zubehör
Kuruyemişli Kuru Kayısı Topları
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
20 adet
Zutaten
-
kabuklu badem çiğ45 - 50 g
-
kuru kayısı300 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz doğranmış, kaplamak için5 - 10 g
-
Hindistan cevizi tozu kaplamak için5 - 10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
1.2 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
311.9 kJ /
74.6 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pratik Tatlılar
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tahinli Zeytinyağlı Bisküvi
1 Std. 25 Min
Çikolatalı Fındıklı Çubuk Dondurma
8 Std. 20 Min
Kakaolu Kuruyemişli Toplar
15 Min
Frambuaz ve Beyaz Çikolatalı Krema Dolgulu Kıtır Puflar
6 Std. 10 Min
Limonata
5 Min
Tereyağı
40 Min
Matcha Shot
5 Min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 Min
Kayısı Topu
20 Min
Limonata (Pastane Usulü)
15 Min
Ispanaklı Muzlu Pankekler
45 Min
Acuka
10 Min