Geräte und Zubehör
Basque Burnt Cheesecake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
12 slice
Zutaten
-
butter, unsalted to grease
-
cream cheese room temperature, in pieces910 g
-
sugar to taste285 - 340 g
-
egg, large (65-70 g)6
-
heavy cream, 35% fat450 g
-
all purpose white flour60 g
-
vanilla extract, natural (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
432.3 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
2334.8 kJ /
558 kcal
Fett
43.3 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
24.4 g
Kohlenhydrate
34.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 Min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 Std. 45 Min
Fish and Chips
30 Min
Grilled seafood charcuterie board
1 Std. 20 Min
Dashi - Japanese stock
45 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Vanilla ice cream sandwiches
13 Std. 25 Min
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Calamansi Juice
5 Min