Geräte und Zubehör
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 dilim
Zutaten
-
240 g pirinç, beyaz, kısa tanekepekli pirinç240 g
-
hurma, çekirdeksiz100 g
-
elma kabuklu, çekirdekleri çıkarılmış ve dörde bölünmüş140 g
-
zeytinyağı kalıbı yağlamak için ekstra zeytinyağı60 g
-
glütensiz kabartma tozu1 ½ tk
-
karbonat1 tk
-
karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)1 yk
-
tuz½ tk
-
ceviz80 g
-
yumurta4 adet
-
su100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 dilim
Natrium
206.8 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
695.7 kJ /
166.3 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beyaz Çikolata, Frambuaz ve Antep Fıstıklı Glütensiz Brownie
1 Std. 20 Min
Glütensiz Damla Çikolatalı Kurabiye
1 Std. 35 Min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1 Std. 15 Min
Zencefil ve Misket Limonlu Vişneli Kek
1 Std. 30 Min
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Keine Bewertungen
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 Std.
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Krem Karamelli Kakaolu Kek
7 Std.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Ispanaklı Muzlu Pankekler
45 Min