Geräte und Zubehör
Tomato and Mushroom Spaghetti
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil1 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried red chili flakes (optional) to taste1 pinch
-
cubes of bacon (optional)3 ½ oz
-
button mushrooms, canned drained, sliced3 oz
-
canned tomato sauce10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
spaghetti10 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
803.2 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
60.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every Season is a Healthy Season
20 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Fettuccine Alfredo
40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Keine Bewertungen
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Boiled Egg Mode
20 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Egg Cups
20 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min