Geräte und Zubehör
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
2935.9 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
131.9 kJ /
31.5 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 Min
Otak-otak Steamed Buns
1 Std. 40 Min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Lemonade
5 Min
Tropical Smoothie
5 Min
Lemonade
5 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Express Strawberries Dessert
5 Min
Hot Pink Smoothie
10 Min