
Geräte und Zubehör
Number Cake
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 portions
Zutaten
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
568.4 kcal /
2378.1 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
33.8 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
20.4 g
Natrium
104 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
9 Rezepte
Kanada
Kanada