Geräte und Zubehör
Valentine's Marbled Cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 slices
Zutaten
White Cake Batter
-
whole milk room temperature10 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature, plus extra to grease6 oz
-
vegetable oil2 oz
-
sugar12 oz
-
egg whites, from large eggs room temperature6
-
all-purpose flour12 oz
-
corn starch3 tbsp
-
baking powder2 ½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
1 tsp vanilla extractalmond extract1 tsp
-
3 - 5 drops red food coloringpink food coloring3 - 5 drops
Buttercream
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature12 oz
-
confectioners sugar16 oz
-
heavy cream room temperature1 tbsp
-
almond extract½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
265.6 mg
Eiweiß
5.7 g
Brennwert
3100.7 kJ /
741.1 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
23.2 g
Kohlenhydrate
90.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Homemade Valentine
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sponge Cake
1 Std. 50 Min
French Toast Waffles
30 Min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5 Std. 40 Min
Lemon Shortbread Cookies
1 Std. 45 Min
Classic Pancakes
50 Min
Fudge Brownies
50 Min
Simnel Cake
4 Std. 20 Min
Candy Corn Pudding
50 Min
Mint Chocolate Chip Cookie
50 Min
French Toast with Vanilla Sabayon
20 Min
Brownie Cookie Bars
50 Min
Unicorn Head Cake
3 Std.