Rabarbermarcipan i skiver
TM6 TM5 TM31

Rabarbermarcipan i skiver

1.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • 150 g mandler, med skind, skrællet eller uskrællet efter ønske
  • 200 g marzipan, skåret i stykker
  • 250 g smør, blødt
  • 200 g sukker, hvid
  • 4 æg, store
  • 300 g hvedemel
  • 50 g majsmel
  • 50 g mælk
  • 1 ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 400 g rabarber, skrællede, skåret i stykker (2 cm)

Nährwerte
pro 1 stykke
Brennwert
1036 kJ / 248 kcal
Eiweiß
5 g
Kohlenhydrate
22 g
Fett
16 g
Ballaststoffe
2.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte