Geräte und Zubehör
Kısır
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
köftelik bulgur (kısırlık)200 g
-
su260 g
-
maydanoz yaprağı, taze20 g
-
15 g maydanoz yaprağı, taze, (bk. Öneriler)dereotu yaprağı (bk. Öneriler)15 g
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
60 g sıvı yağzeytinyağı60 g
-
domates salçası85 g
-
tuz½ tk
-
karabiber¼ tk
-
kimyon¼ tk
-
nar ekşisi1 yk
-
taze sıkılmış limon suyu4 tk
-
taze soğan dilimlenmiş (0.25-0.5 cm)25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
306.3 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1246.4 kJ /
297.9 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
44.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 Min
Sütlü Türk Kahvesi
5 Min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 Min
Ratatuy
40 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Elma, Zencefil ve Acı Biberli Shot
15 Min
Tarhana (taze sebzeli)
35 Min
Mercimek Köftesi
2 Std.
Yoğurtlu Havuç
50 Min