Geräte und Zubehör
Grab and Go Breakfast Wrap
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
red peppers quartered (approx. 2 large peppers)200 g
-
pork sausages skins removed, broken in pieces (see tip)400 g
-
smoky paprika rub, homemade (see tip)1 Tbsp
-
flour tortillas large8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1727.9 mg
Eiweiß
35.3 g
Brennwert
2467.8 kJ /
589.8 kcal
Fett
47.4 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.1 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Big Mac Style Wraps
40 Min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Red Velvet Waffle
20 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Tropical Smoothie
5 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Grated Potato Pancakes
35 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min