Geräte und Zubehör
Batbout met kaas
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
184 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
2062 kJ /
488 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Tunesische Chorba
45min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7h