Geräte und Zubehör
Zucchini slice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
mixed salad leaves of choice, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
224.6 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Fett
22.1 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
13.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Pikelets
35 Min