
Kompatible Versionen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 756.7 kcal / 3168 kJ
- Eiweiß
- 32 g
- Fett
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 115 g
- Ballaststoffe
- 6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Çikolata ve Kabaklı Kek
1 Std. 25 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Orman Kebabı
1 Std.