Geräte und Zubehör
Halloweenpumpapaj
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 bitar
Zutaten
Pajdeg
-
300 g vetemjölvetemjöl special300 g
-
osaltat smör i kuber150 g
-
salt1 tsk
-
vatten100 g
Fyllning
-
pumpakött i bitar500 g
-
potatis skalad och skivad (1 cm)500 g
-
mjölk200 g
-
osaltat smör30 g
-
salt5 g
-
malen muskot1 nypa
Utbakning
-
vetemjöl special till utbakning
-
150 g brie, skivadtaleggio skivad150 g
-
skinka, skivad150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 skiva
Natrium
810 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1312 kJ /
313.6 kcal
Fett
17.1 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rysliga Halloweenrecept
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Olivbrödpinnar
No ratings
Potatis- & ostsnittar
2 h
Kexstjärnor med topping
No ratings
Kexgran med topping
No ratings
Små ciabatta
No ratings
Pumpapaj
No ratings
Pumpa- & spenatpaj
No ratings
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
No ratings
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
No ratings
Ostiga Grönsaksbars
No ratings
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
No ratings
Sötpotatispizza
No ratings