Geräte und Zubehör
Quince tart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
169.4 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
115.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Profiteroles
2 Std.
Choux pastry
1 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min