
Geräte und Zubehör
Thai beef salad with noodles
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve½ - 1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
palm sugar 2 cm cube1 tsp
-
lime zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve1
-
sesame oil2 tsp
-
beef rump steak300 g
-
water500 g
-
vermicelli noodles50 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
fish sauce1 tbsp
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
bean sprouts80 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
432.7 kcal /
1810.3 kJ
Eiweiß
37.8 g
Fett
12.6 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Ballaststoffe
7.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Natrium
860.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland