Kompatible Versionen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Eiweiß
- 43.5 g
- Kohlenhydrate
- 19.3 g
- Fett
- 28.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.3 g
- Ballaststoffe
- 6.3 g
- Natrium
- 932.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Verse zomerse loempia’s
30min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.